Commercials II.

Jsem si téměř jistý, že tato reklama u nás neběží. Uf. Viděl jsem to v kině před filmem, předpokládal jsem, že je to trailer k Rambovi XVIII., a ono ejhle.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Trochu poněkud drsné, není-liž pravda? U nás se zatím rekrutuje mírněji, je to zaměřené spíš na city (u nás), viz. chlapeček co na ZŠ chrání spolužákovu svačinu před šikanátory. Zajímalo by mě, co zabírá víc. Ale je fakt, že "naše" reklama rekrutuje do policejního sboru a to zas takový terno asi nebude ve srovnání s marínou:)
eva

macaska řekl(a)...

Vzhledem k tomu, že na Špilberku (resp. v jeho parku) se policajti prohánějí na koních, nebo na ostrohu nepozorování pozorují "???" (a to tedy skutečně nevím koho, asi veverky a těžce pracujícího datla) zašiti ve svých autech při poslechu rádia Krokodýl, by tedy alespoň brněnská policie mohla přilákat ty, co mají rádi zvířátka a pěkné výhledy do krajiny.

K těm koním ještě - je to kouzelná procedura, když to člověk celé sleduje: ráno si dva koníky v přívěsu vyvezou až na hradní nádvoří k dělům a kulím a pomalu (a ta pomalost je nutností) obtáčejí "ochranou" spirálu kolem kopce směrem dolů k lidu. Zvířata ten prudký spád brzdí, co jim síly stačí, ale jejich klouby bych si za rámeček rentgenu nedala. Každopádně k obědu jsou dole jako na koni.