Extras

Helge mi doporučil a půjčil anglický seriál Extras. Je to plné černého, na trapnosti založeného humoru. Některé scény mi připomínají absurdností Monty Pythony. Co je dále k dobru - v každém díle vystupuje jiná celebrita, která zcela ničí svojí image. Např. Ian McKellen (u tohohle jsem se smál, až jsem brečel), Chris Martin (taky) nebo Daniel Radcliff (cheche).

2 komentáře:

tracnik řekl(a)...

Filipe, určitě si sežeňte The Office. Je to předchozí projekt stejného tvůrčího dua Gervais-Merchant a jakkoli je Extras vtipné, The Office (nedávno běželo i na ČT2) je ještě o třídu lepší.

juanlem řekl(a)...

Ano, pár dílů jsem tenkrát na čt2 zastihnul, ale opravdu jen pár. Sehnat se to pokusím, i když ted mám s trapností na čas vystaráno. Celou druhou serii Extras jsem zvládl dnes.
Když jsem se na The Office díval v tv, tak jsem byl nucen být v kuchyni. Sledovat dvd na notebooku seriál tohto typu má tu výhodu, že je u toho možno být v posteli. A tak ve vrcholových scénách, kdy se i jako divák červenám trapností, je tu neodolatelná možnost strčit hlavu pod peřinu.