watercube 2



Předchozí příspěvek o olympijském plaveckém stadionu byl doprovázen fotkami jednoho z autorů projektu. Pro srovnání se můžeme podívat, jak to vypadalo v létě; mám supertajný zdroj, kontakt (krycí jméno D.NA), který se infiltroval mezi turisty a poslal nám několik záběrů. Špína a smog, to je hlavní motiv, architektura se lehce ztrácí pod touto nepěknou dekou. Čína je země mocná, a proto si dokážu představit, jak budu nakonec při slavnostním zahájení olympiády vše čisté, naleštěné a blyštící se.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

A v prachu cesty se srdnatým policistou železných paží kontrapostuje RNA, bratr D.NA, který dnes slaví narozeniny. Vše nejlepší, velký bratře! Před dortem dal však přednost kolu, a proto jsme mohly s D.NA vyrazit na komentovanou prohlídku Fr. Foltýna. Naše umění lačné smysly jsme nejprve zjitřily dvojkou Cabernetu Sauvignon. Leč, ani kdyby Foltýn nasedl na ledňáčka, co ho vyveze na mléčnou dráhu, nebo upadl do partitury a na uši si navěsil svazky houslových klíčů, ani to by jej v našich "zjitřených" očích plných hvězdného prachu vysoko nevyzvedlo. Nám byl sympatický pouze Foltýnův kolega Gejza Schiller, a to jak jménem, tak tím, na co to jméno sázel.

Pozn.: D.NA na skautských VÝPRAVÁCH zapaluje magnesiem (k dostání v každém army-shopu) pláže brněnské přehrady. Po činu usíná v listí.