ufo

Zdá se, že ufoni si vybrali svoji zemi zaslíbenou. Já nepamatuju, že by se u nás něco takového vyskytovalo tak často, je snad okurková sezona nebo co? Vždyť v USA probíhají volby, u nás probíhají volby...do toho je spousta fotbalu a oni s tím nedají pokoj. Posledně to bylo foto, teď dokonce video.

1 komentář:

macaska řekl(a)...

Něco na tom bude - Jevíčko - sobota 16. 2. 08 - konají se tzv. fotbalové šibřinky (maškarní) - ráz: "Pohled do budoucna, aneb Vesmír se rozpíná". O tematice rozhoduje starosta, a protože je novopečený, jsem doma. Předchozí ročníky se uchylovaly buď k alegorické tématice pohádek, nebo šlo o sentimentální pohledy do minulosti, čemuž odpovídaly i scénky. Monopol na jejich psaní je také v rukách nynějšího starosty, a to už několik let. Tehdy byl ovšem náš starosta-dramatik "pouze" inženýrem a skautem.

Slovo Vesmír ovšem v Jevíčku funguje několika způsoby - málokdo si představí ten nekonečný, u nás má Vesmír pár desítek metrů čtverečních a jednu pípu. Ufonů je tam nepočítaně. Je to ráj jevíčské "galerky"

Postavy jako Kikiris, Sovět, Čáryfuk nebo Schiller jinak zvaný též Grošovaný kůň (dle nepřehlédnutelného dezénu jeho pleti) jsou asimilanti. Nekonečnost je u nich vnímána skrze hektolitry piva a vodky; to jsou základní podmínky jejich existence. Časté deliriální vytržení těchto exotů přihlížejícího nenechá na pochybách, že má co dočinění s mimozemskou formou života.