První mezi prvními



Představte si, že jste reportér, vášnivý žurnalista (žádám i ženy a dívky, aby se o to pokusily) a jdete udělat na Hrad rozhovor s první dámou. Decentně zaklepete na bránu a vyčkáte na přijetí. Otevře vám sama první dáma se slovy: „Omlouvám se, že jsem nahá. Pojďte dál.“

Z mého pohledu děsivá představa. Alespoň, co se naší Livie týká.

Jeden si řekne, že tohle se nemůže stát. Pevně věřím, že tohle se vážně u nás stát nemůže. Proboha, nesmí! Ale ne každá první dáma je Livia. Co takhle nastávající první dáma Francie Carla Bruni,může si toto dovolit?

Tak zřejmě ano, oním překvapeným reportérem byl Brit SIMON MILLS z Daily Mail.

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/femail/article.html?in_article_id=509825&in_page_id=1879

7 komentářů:

Unknown řekl(a)...

hm, tak já si to tedy představuji a pokud by otevřela pouze topless, tak by to se mnou o zem nepraštilo, protože (řekněme si to na rovinu) její přednosti jsou zřejmě jinde. a kdo si představuje nahatou Livii,tak ten je velký ........... (doplňte se sami podle své fantazie, pozn. počet teček je zcela náhodný)

iris řekl(a)...

aniž bych četla evin komentář, mám stejnej názor: just topless!! ne zcela nahá:)avšak představa nic moc, co třeba kdyby byla onou otvíračkou dveří "otvíračka dveří" michaela šeferis. loudová?? nebo ex1.dáma, dášenka?? co potom?
ps: přístě by tom moh být muž ve středníh letech, aspoň pro představu..
dík

Anonymní řekl(a)...

Irenko, jak můžeš mít stejný názor jako Eva, aniž bys ten její četla??? ...aha, možná, ještě než jsi ho přečetla, měla jsi stejný názor. Děkuji :-)

Anonymní řekl(a)...

...a kdo si představuje nahatou Livii ten je velký...vášnivý žurnalista...

Unknown řekl(a)...

jeden bod pro vášnivého žurnalistu a dobře mu tak!

Anonymní řekl(a)...

TOP? OR LESS?

Zdravím F.!

Musím se přiznat, že jsem Carlu Bruni poprvé viděl hned po boku "divokého Šárka" a podruhé zde takto "topless". Do té doby jsem ji jen poznával po hlase (a ten teda má!).
Místní dívky mají pravdu, když je Carla Bruni "topless" tak je to opravdu..."top...less".
A tak být oním reportérem, asi bych v oné situaci jen utrousil: "To je v pořádku, chlapče. Zavolej mi, prosím, tu známou zpěvačku."

Carla vs. Livie: vedle našeho "pana Burnse v sukních" je všechno lepší. To je holt zákon kontrastu. A proto zpívejte všichni se mnou:

Never more
or less
only, topless!

Anonymní řekl(a)...

Je-li Carla Karel
a Karel známá zpěvačka,
kdo jí proboha tohle kuře?