Sbohem a půllitr

Přátelé,

je to tady, bod nezvratné separace. Je to smutné, leč nutné. Zbývá mi pár posledních větrných ostrovních dnů, které budou plné papírování, balení a piva - dnes začíná festival místních pivních značek. Navíc je tu fotbal v tv i živě, okolnosti obzvláště příhodné pro tuto událost. 

Krátce a jasně: vysílání z Lancasteru končí. 

Díky za pozornost. 

A někdy příště načtenou. 

p.s.: můj poslední hudební objev

3 komentáře:

macaska řekl(a)...

Ano, ano. Tady je to taky smutné. Úvoz je prázdný. Irča, David, Jakub vyklidili své pokoje a věnovali mi kancelářské potřeby (papíry, koně, tužky, izolepy, lepidla, lepicí pásky, ořezavátka, pastelky, fixy, ostré nůžky, plakáty,...) a kytičku, která vypadá jako umělá, ale umělá není. Jak dekadentní. Ach jo, je to smutné, jdu si uvařit čaj, je 30 stupňů. Není tu ani lednička :) a bude bouřka, ale zatím je všude ticho, i za radiátorem.

Anonymní řekl(a)...

Ach! Tak to je konec....? Ale uteklo to, což? Už se na Tebe těšíme, uličníku. Tyhle stránky už mají zavedenou klientelu. Možná by byla škoda nechat je umřít. Necham na zvážení. Každopádně jsi netrpělivě očekáván. Končím trošku sentimentálně, tak to ještě zvýrazním jednou chytlavou melodií:
http://www.youtube.com/watch?v=ShN8UIk5-mw

:))

Anonymní řekl(a)...

Good dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.