Euro po Euru

To byly ale nervy. Jeden se nestačí divit. Když už i náš nejlepší hráč udělá takovou minelu, nemůžeme chtít postup. Nevím, jestli to byl jenom můj dojem, ale náš tým byl na trávníku v Ženevě doslova připosraný. I když vedeme 2:0, uděláme milion chyb při jednoduchých nahrávkách ve středu pole. Čeho se ti milionáři báli? Chorvatska? Kratší dovolené?

Po tomto nepříjemném zážitku je třeba si spravit chuť, nejlépe dobrým jídlem. A když je řeč o dobrém jídle, automaticky se vylučují fast foody. Tento nepříliš podařený oslí můstek vede k pomalému jídlu. Ano, pomalé jídlo! Slow food! Přidejte se!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

A je to.Na jednu stranu bylo prekvapeni, melo to tempo a Dino dostaval centry v prvni polovine. Na druhe strane bylo taky prekvapeni, na druhou cast nastopil nekdo jiny.Kdyz neni Rosa, tak alespon Matejovsky. To slo ale Jarolim jako tvurce a ten co podrzi balon, ani nahodou. Cech si vybral smulu za celou svoji karieru a libil se mi docela Rozehnal(Lacio nakoupilo dobre). Do SPARTY se vraci Jarda z Norimberka, behem dvou dnu bude jasno