Euro1

Díky fotbalu budou pro následující období platit tato pravidla:
1) méně příspěvků
2) hej, kdo neskáče, stojí
3) nepij pivo před večeří

Dodatek: Prosím fotbalovou reprezentaci naší země, aby hrála o něco lépe. Pokud možno tak o 200 - 300 procent. Za tu bídu proti Švýcarsku se mi tu všichni posmívají. Mám to zapotřebí? Mákáme a útočíme! Žádný betonárky Prešov! Kdo se na to má koukat? 

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jako, já jsem se na to díval. A nevěřil jsem vlastním očím. Byla tam vůbec nějaká záloha, nebo to všechno šlo přes Jankula? Co třeba takovej Polák. Byl tam vůbec něco platnej? Já si nejsem jistej. Ještě že máme Čecha. Ne každej brankář chytne s přehledem dvě tři golovky a ani se nezapotí. Narozdíl od těch, co se na to museli koukat.

Unknown řekl(a)...

taky tady trochu trpim, vsichni mi tu tvrdi, jak jsme si nezaslouzili vyhrat a pak na me koukaji, jako by cekali odpoved na otazku, jak se s tim vyrovna moje svedomi? moje? no co na to mam rict...

Anonymní řekl(a)...

Ještě k tomu Polákovi. On po zápase tvrdil, že se míče určitě aspoň jednou dotknul. Ale obrazový záznam to nepotvrdil. Tak pak to tedy změnil a říkal, že míč asi třikrát viděl a jednou byl od něj docela blízko, asi 5 metrů. A já se ptám. Není to trochu málo? Bude to na C. Ronalda stačit? Aha?

juanlem řekl(a)...

Polak se vyhecuje. Vyhecovany Polak vyda za dva Galasky. Tak si vyber.