Nový týden.

Tak si zrekapitulujme minulý: Češi, Moravané a Slezané porazili Němce, a díky tomu postoupili na ME. Raikkonen se stal mistrem světa. Poláci volí. Irene byla v Provence a přivezla pěkné foto. Zdenál točil s Cruisem. My jsme byli v divadle na Evangeliu (Pitínský). Sparta remizovala v Budějcích. Anand byl v Indii za krále. Výrazně se ochladilo. Knihovna MG je pěkné, teplé místo. Upíři, vlkodlaci, trpaslící a Elánius v Uberwaldu. Zaha Hadid a Bilbao. Bém zešílel. Kaplický bude nebo nebude?

2 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Raikkonen se stal mistrem světa. Představ si, jedna zdejší velká developerská společnost koupila podstatnou část Ferrari, a tak jsme byli pozvaní na závěrečný závod Formule 1 do Hilton klubu, kde se za promítání celého závodu večeřelo na zahradě u jezírka (ano, v Abu Dhabi). Nakonec měli všichni radost, protože první i druhé místo obsadily právě formule Ferrari:) A navíc vyhrál Lukáš v závěrečném losování vlastnoručně podepsané fotky obou Ferrari favoritů: Raikkonena a Massy/i.

juanlem řekl(a)...

Doufám, aby se tomu dalo věřit, že se ty fotky objeví tady na bloku. Ale v Abu-dhabí mě už jen tak něco nepřekvapí :) A aby bylo jasné proč, viz zpráva Abu-dhabí.